Concursul de fotografie “Tineret – educație și formare profesională”

CEDEFOP, Centrul European pentru Dezvoltarea Formării Profesionale, a lansat cea de a doua etapă a concursului de fotografie “Tineret – educație și formare profesională”. Scopul concursului este de a prezenta modul în care tinerii se văd pe ei în mediul școlar sau într-un mediu de învățare bazat pe muncă.

Pentru a participa la concurs ai nevoie de o cameră foto și un cont pe Instagram. De asemenea, trebuie să ai vârsta cuprinsă între 18 și 30 de ani și să fii rezident în UE.

Câștigătorii premiilor întâi și al doilea vor fi invitați să viziteze Cedefop la Salonic (Grecia) și să participe la deschiderea celui de al 57-lea Festival Internațional de Film de la Salonic.

Cedefop va acoperi cheltuielile de deplasare și cazare, precum și accesul la Festivalul Internațional de Film de la Salonic, între 4 și 6 noiembrie 2016.

Participanții trebuie să posteze și să împărtășească experiența lor de educație și formare profesională adăugând o fotografie pe Instagram, prin utilizarea‪  hashtag #‎CedefopPhotoAward.

Termen limită: 11 septembrie 2016.

Detalii: http://www.cedefop.europa.eu/en/news-and-press/news/take-part-second-phase-cedefopphotoaward

  1. Nu există încă păreri pentru acest articol