Concurs de eseuri pentru tineri – Săptămâna europeană a IMM-urilor 2016

Youth-banner--blog-600x150Săptămâna europeană a IMM-urilor, sub patronajul comisarului european pentru piața internă, industrie, antreprenoriat și IMM-uri, dorește să știe ce poate face UE pentru a încuraja tinerii antreprenori.

Dacă ai între 16 și 25 de ani, vii dintr-un stat membru UE sau dintr-o țară parteneră COSME, atunci este suficient să scrii un articol în limba engleză de 2500 de cuvinte, răspunzând la întrebarea: “Ce poate face UE pentru a încuraja mai mulți tineri să devină antreprenori?”.

Câștigătorului premiului întâi îi vor fi asigurate toate cheltuielile de călătorie pentru a participa la Reuniunea IMM-urilor de la Bratislava, Slovacia, în noiembrie, unde acesta își va prezenta eseul  în fața unui public de peste 600 de delegați din lumea afacerilor și antreprenoriatului. Eseurile câștigătorilor premiilor doi și trei vor fi prezentate în format video pe ecranul de la Adunarea IMM-urilor. Eseurile câștigătorilor vor fi promovate pe canalele de social media ale Săptămânii europene a IMM-urilor. Câștigătorii vor fi anunțați la Bruxelles în luna noiembrie.

Termen limită: 2 septembrie 2016

Detaliihttps://blogs.ec.europa.eu/promotingenterprise/europeansmeweekyouthessaycompetition2016/

  1. Nu există încă păreri pentru acest articol