Comisia Europeană lansează concursul “Project Passion” pentru studenţii şi absolvenţii facultăţilor de comunicare, jurnalism şi audiovizual

Pentru a ajuta tinerii din Europa să aibă acces la cele mai bune locuri de muncă din domeniul tehnologiei digitale, Comisia Europeană va iniţia, în perioada 26-30 martie 2012, o campanie de sensibilizare – “Săptămâna e-Skills” (săptămâna competenţelor digitale).

În cadrul acestei campanii va fi lansat şi concursul “Project Passion”, la care sunt invitaţi să participe studenţii şi absolvenţii facultăţilor europene de comunicare, jurnalism şi audiovizual.

Câştigătorii fiecărei categorii vor primi un premiu de 1000€ şi vor efectua un stagiu plătit la TBWA (agenţie internaţională de publicitate), Euronews sau o companie din domeniul tehnologiei digitale.

Pentru a lua parte la acest proiect tinerii din Europa sunt invitaţi să dezvolte o activitate de comunicare pe tema “Cum să-ţi găseşti un loc de muncă pe baza cunoştinţelor tale în domeniul on-line”, pe care să o înregistreze, până în data de 4 martie 2012, pe pagina de internet oficială:
http://eskills-week.ec.europa.eu/projectpassion (pagină de internet existentă doar în limba engleză).

Toţi cei ajunşi în finală vor primi un premiu de 500€.

Pentru mai multe informaţii despre “săptămâna e-Skills” accesaţi pagina de internet:

http://www.digitaleurope.org/ESkillsWeek2012.aspx.

  1. Nu există încă păreri pentru acest articol