Drepturile fundamentale ale omului – Vizită la Seminarul Teologic Ortodox ”Sf. Iosif Măsturisitorul” Baia Mare

Marți, pe 12 decembrie 2017, Centrul Europe Direct Maramureș a fost invitat la Seminarul Teologic Ortodox ”Sf. Iosif Măsturisitorul” Baia Mare pentru a discuta despre drepturile omului cu elevi ai claselor a X-a A, a X-a B și a XI-a B, coordonați de dnii profesori Faur Rozalia, Tămaș Iulia, Pop Olivia, Fărcaș Daniel, psih. Bontoș Adela și inform. Babici Aida.

Și această vizită a fost dedicată Zilei Internaționale a Drepturilor Omului, sărbătorită în fiecare an pe 10 decembrie, pentru a marca momentul 10 decembrie 1948, când Adunarea generală ONU a adoptat și proclamat Declarația Universală a Drepturilor Omului, ce cuprinde 30 de drepturi legate de demnitate, libertăți, egalitate și solidaritate.

Mai multe foto găsiți pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/EuropeDirectMaramures/

În cadrul Centrului de Documentare și Informare al Seminarului Teologic Ortodox Baia Mare, coordonatorul Centrului Europe Direct Maramureș a prezentat Rețeaua Centrelor Europe Direct și a făcut un bilanț al celor 10 ani de activitate ai Centrului Europe Direct Maramureș și de cooperare constantă cu profesori și generații de elevi ai Colegiului Nenițescu Baia Mare.

Împreună cu peste 40 de elevi și profesori, am vorbit despre cele 30 de drepturi universale ale omului, despre valori ale Uniunii Europene și am conturat o imagine a ceea ce înseamnă să fii TÂNĂR în 2017, cu avantaje și dezavantaje.

  1. Nu există încă păreri pentru acest articol