Un nou material de informare: CD-ul “Şi noi putem controla schimbările climatice”

Centrul Europe Direct Maramureş a realizat un nou material de informare care abordează o problemă de actualitate: schimbările climatice.


CD-ul “Şi noi putem controla schimbările climatice” prezintă iniţiativele UE pentru combaterea acestui fenomen care ne afectează viaţa, dar şi ce acţiuni a organizat Centrul Europe Direct Maramureş pentru protecţia mediului.

În plus, în cadrul CD-ului puteţi găsi sfaturi utile prin care putem putem contribui şi noi la economisirea energiei, reducerea poluării, protecţia mediului – factori care influenţează schimbările climatice.

Un alt capitol conţine idei, surse de informare pentru activităţi care pot fi derulate în şcoală, de profesori şi elevi.

Videoclipurile cu exemple de bună practică pot constitui modele pentru viitoare acţiuni şi proiecte în domeniul protecţiei mediului şi economisirii energiei.

CD-ul a fost tipărit în 500 de exemplare şi va fi distribuit, gratuit, tuturor celor interesaţi, de la sediul Centrului Europe Direct Maramureş.
De asemenea, CD-ul va fi distribuit prin cele 15 panouri de informare ale Centrului Europe Direct Maramureş, dar şi în cadrul evenimentelor organizate.

  1. Nu există încă păreri pentru acest articol