Turneul de inovare socială, pentru proiecte de dezvoltare durabilă și economie circulară

Participă la Turneul de inovare socială 2018 și poți câștiga 50.000 de euro! Turneul de inovare socială premiază și sponsorizează antreprenorii europeni pentru care obiectivul principal este de a genera impact social, etic sau asupra mediului. Competiția se adresează tinerilor antreprenori și întreprinderilor sociale, organizațiilor nonprofit, precum și companiilor din sectorul privat, ONG-urilor, entităților guvernamentale sau locale, universităților și chiar echipelor de studenți.

Turneul se adresează atât persoanelor cât și echipelor din (sau care locuiesc în) statele membre ale Uniunii Europene, țările candidate și potențial candidate și țările AELS care prezintă propuneri care urmează să fie puse în aplicare într-una sau mai multe din aceste țări.

Toate proiectele depuse concurează pentru cele patru premii din categoriile generale și speciale. Premiile vor fi acordate proiectelor legate de dezvoltarea durabilă, cu o atenție specială pentru proiectele care se ocupă de economia circulară. De exemplu, proiectele pot să abordeze combaterea șomajului, marginalizarea comunităților dezavantajate, promovarea accesului la educație sau asistență medicală sau noi modalități de utilizare a noilor tehnologii, sisteme și procese.

Proiectele câștigătoare din cele două categorii vor primi un premiu întâi și doi, de 50.000 de euro și respectiv 20.000 de euro.

Termen limită pentru depunerea propunerilor: 6 martie 2018, 23:59 CET

Mai multe informații, aici

  1. Nu există încă păreri pentru acest articol