#ThisIsMy5: Concurs de fotografie pe Instagram

20170110PHT57610_originalParlamentarium, centrul de vizitatori al Parlamentului European, a sărbătorit recent împlinirea a cinci ani de când a fost deschis pentru public. Pentru a marca acest eveniment, am lansat un concurs special pe pagina de Instagram a Parlamentului, #ThisIsMy5. Oricine este binevenit să participe, iar câștigătorii vor primi o călătorie în inima Europei, la Bruxelles.

„Cele cinci”

Fotografiile #ThisIsMy5 trebuie să ilistreze fie cele cinci priorităţi ale dumneavoastră, fie cele mai importante cinci dorinţe, cinci lucruri frumoase, cinci prieteni, animale de companie, locuri preferate… De orice tip. Sunteţi liberi să alegeţi. Priviţi galeria organizatorilor, pentru mai multă inspiraţie.

Pentru a intra în concurs, va trebui ca fotografiile dumneavoastră să fie postate pe Instagram, folosind hashtag-ul #ThisIsMy5. De asemenea, trebuie să adăugaţi şi tag-ul @europeanparliament în postare.

Termenul limită pentru înscrierea în concurs este 31 ianuarie.

În ce constă premiul

Cele mai reuşite fotografii vor fi expuse în Parlamentarium, iar cinci câştigători vor fi invitaţi la Bruxelles şi la centrul de vizitatori al Parlamentului European. Acesta a avut nu mai puţin de 1,5 milioane de vizitatori de la deschiderea sa, în 2011. Câştigătorii vor avea ocazia să realizeze un reportaj foto pentru noi în timpul evenimentului de la Bruxelles, „Museum Night Fever”, din 11 martie, şi să administreze contul de Instagram al Parlamentului timp de o zi.

Cine poate să participe?

Pentru a putea intra în competiţie, concurenţii trebuie să fie cetăţeni ai UE, să aibă vârsta de peste 18 ani, să deţină drepturi de autor pe fotografiile lor şi să fie disponibili pentru a călători la Bruxelles în perioada 10-11 martie.

Detalii: http://www.europarl.europa.eu/news/ro/news-room/20170109STO57502/thisismy5-concurs-de-fotografie-pe-instagram

  1. Nu există încă păreri pentru acest articol