Târgul “Antreprenor junior”

Elevi din trei judeţe (Bistriţa-Năsăud, Cluj şi Maramureş) sunt invitaţi să participe la prima ediţie a Târgului “Antreprenor junior” care se va desfăşura la Bistriţa, pe data de 2 octombrie 2010.

Evenimentul este organizat de Centrul Europe Direct Bistriţa, în parteneriat cu Centrul Europe Direct Transilvania de Nord şi Centrul Europe Direct Maramureş.

Elevii şi cadrele didactice din şcoli din Maramureş, care sunt interesaţi să participe la Târg, sunt rugaţi să se înscrie la Centrul Europe Direct Maramureş, până pe data de 24 septembrie 2010.

Centrul Europe Direct Maramures_invitatie_Targ antreprenorial
Formular_participare_Targ antreprenorial

Activitatea vizează dezvoltarea competenţelor antreprenoriale în rândul copiilor şi tinerilor,  în vederea conştientizării şi exercitării cetăţeniei europene active şi încurajarea dialogului şi împărtăşirii de bune practici în domeniul antreprenorial.

Elevii vor amenaja standuri în aer liber, cu produse confecţionate de ei, pe care vor trebui să le valorifice. Fondurile strânse din vânzarea produselor vor fi donate Fundaţiei Inocenţi Bistriţa.

Costurile de transport vor fi suportate de fiecare centru în parte, iar costurile de masă vor fi suportate de gazde – Centrul Europe Direct Bistriţa.

Târgul antreprenorial de la Bistriţa este a treia acţiune derulată în parteneriat de cele 3 centre Europe Direct, în anul 2010. Centrul Europe Direct din Cluj a organizat în mai, la Cluj-Napoca, “Gala multiplicatorilor de informaţie europeană”, iar Centrul Europe Direct Maramureş a organizat Tabăra de formare antreprenorială pentru tineri, în luna iunie, la Şuior.

  1. Nu există încă păreri pentru acest articol