Stagiu de două luni în Belarus

Ai oportunitatea de a aplica pentru un stagiu de două luni, în Belarus, în cadrul unui proiect internațional de voluntariat, prin intermediul asociației Team for Youth Association din Baia Mare!

Scopul principal al proiectului este creșterea nivelului de înțelegere a culturii, a problemelor sociale și a diversității etnice în rândul tinerilor din Belarus și România.
Voluntarul selectat va lucra cu tineri din Minsk, utilizând metode de educație non-formală cu scopul de a promova pacea, înțelegerea multiculturală și de a diminua stereotipurile. Voluntarii vor lucra într-o echipă formată din alți voluntari internaționali, traineri, coordonatori și voluntari locali. Tematicile din proiect vizează problema migranților, minorităților și persoanelor din medii defavorizate.

Dacă ești cetățean român cu vârsta cuprinsă între 18 și 30 de ani, vrei să cooperezi și să desfășori activități cu tineri din alte țări și ești flexibil în acomodarea într-un mediu străin citești mai multe despre aceste proiect și poate oportunitatea de convinge să aplici!

Pentru alte detalii te rugăm să accesezi următorul link⬇️:
http://bit.ly/VoluntariatBelarusT4uth

#ErasmusPlus
#InternationalVolunteering
#ESC
#EuropeanSolidarityCorps
#SuntSolidar

  1. Nu există încă păreri pentru acest articol