Premiile pentru Promovarea Întreprinderilor Europene, în România

Categoriile_de_premii_antreprenoriat_2016_EEPA_Fact_Sheet_RomaniaComisia Europeană a lansat „Premiile pentru Promovarea Întreprinderilor Europene” ediția 2016, care identifică și recunosc cei mai de succes promotori ai întreprinderii și antreprenoriatului în Europa, expun cele mai bune politici și practici antreprenoriale, sporesc conștientizarea valorii adăugate de antreprenoriat, încurajează și inspiră potențialii antreprenori.

Prin această inițiativă, DG Întreprinderi și Industrie dorește să răsplătească inițiativele care facilitează afacerile, în special prin recunoașterea importanței antreprenoriatului. Statele membre pot transmite propunerile până la data de 1 iulie 2016.

In Romania, Punctul Unic de Contact pentru competitia „Premiile pentru Promovarea Intreprinderilor Europene” functioneaza in cadrul Ministerului Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri, acesta avand atributii in organizarea etapei nationale a competitiei si promovarea castigatorilor la Comisia Europeana.

Termenul de depunere a solicitarilor de catre candidatii din Romania este de 20.06.2016.

Manualul operational, Formularul de canditatura si categoriile de premii ale competitei se gasesc pe site-urile www.economie.gov.ro;

Coordonatele Punctului National de Contact sunt urmatoarele: Ministerul Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri, Calea Victoriei nr. 152, sector 1, cod 010096. Persoana de contact: Ovidiu Horatiu Voinea, tel. 021 20 25 288, 0755 024 885, 0722 527 393, e-mail:ovidiu_voinea@imm.gov.ro.

Manualul operațional

Formular de candidatură

Categorii de premii

Website CE dedicat competiției

  1. Nu există încă păreri pentru acest articol