Premiile MEDEA

MedeaPremiile MEDEA au scopul de a încuraja inovația și bunele practici în folosirea media (audio, video, grafica și animație) în educație. Premiile vor recunoaște și promova excelența în producerea și designul pedagogic al resurselor de învățăre cu conținut media. Poate fî înscris orice material sau program multimedia care sa fi fost creat după 1 ianuarie 2010 și dedicat folosirii în educația formală-informală sau în formare-training. Înscrierile se fac până la 30 noiembrie 2015 (miezul nopții).

Categorii 2016
Premiile MEDEA pentru media educationale create de utilizator
Acest premiu acorda recunoastere materialelor trimise de profesori, studenti, parinti, reprezentanti de organizatii sau persoane din cadrul invatamantului primar, secundar, superior, din educatia adultilor, educatie vocationala si/sau formare.

Premiile MEDEA pentru media educationale create de profesionisti
Premiul se va acorda continutului media profesionist, creat de o companie � producator multimedia profesionist, companie de difuzare media, companie de web design, departament media sau audiovizual din institutii si organizatii cum ar fi universitatile, departamentele guvernamentale, companiile, institutiile multinationale si organizatii etc.

Premiul special MEDEA al juriului
Juriul poate acorda un premiu special pentru o productie sau initiativa, in semn de recunoastere a inovatiei pedagogice exceptionale sau a design-ului tehnic.

Candidații pot inscrie pana la 8 intrari.

Toți finaliștii vor fi anunțați in luna februarie 2016 și vor fi invitați sa participe la Ceremonia de decernare a premiilor din cadrul Conferinței Media & Learning, intre 10 și 11 martie 2016, unde vor fi anunțați caștigatorii finali.

Detalii despre competitie pe: http://www.medea-awards.com/

  1. Nu există încă păreri pentru acest articol