Platforma „Re-open EU”

📣Comisia a lansat o platformă web intitulată „Re-open EU”, dedicată sprijinirii reluării în siguranță a călătoriilor și a turismului în întreaga Europă.

👉Accesează platforma aici: https://reopen.europa.eu/ro

ℹ️Platforma va furniza informații în timp real privind frontierele și disponibilitatea mijloacelor de transport și a serviciilor de turism din statele membre.

Platforma face parte din pachetul Comisiei privind turismul și transporturile din 13 mai 2020, lansat pentru a restabili încrederea călătorilor din UE și pentru a sprijini reluarea turismului european în condiții de siguranță și cu respectarea măsurilor de precauție sanitare necesare. ✈️🚗

📲Noua platformă, care vine și cu o versiune de mobil (aplicație web), reprezintă un reper esențial al călătorilor aflați în UE, deoarece centralizează informații actualizate provenite de la Comisie și de la statele membre.
🗺Prin intermediul unei hărți interactive, ea le va permite cetățenilor să vadă informații specifice fiecărei țări, să afle cum evoluează situația și să consulte recomandările de călătorie pentru fiecare stat membru.

Va fi ușor accesibilă prin aplicație sau prin site web, urmând să fie disponibilă în cele 24 de limbi oficiale ale UE.

  1. Nu există încă păreri pentru acest articol