Oportunități de angajare în cadrul instituțiilor europene

Oportunități de angajare în cadrul instituțiilor europene pe poziția de specialist/expert de securitate.👮‍♀️👮‍♂️🛡

Ești un specialist motivat în domeniul securității?
Ai o autorizație de securitate sau ești dispus să fii supus unei investigații privind siguranța?
Instituții ale Uniunii Europene caută responsabili de securitate și asistenți în domeniul operațiilor de securitate, securitate tehnică și securitate a informațiilor și documentelor.
În calitate de responsabil de securitate, principalele sarcini îți vor fi de asigurare a securității persoanelor, imobilelor și a informațiilor sensibile și clasificate. În această poziție vei avea atribuții de coordonare a echipelor și a proiectelor.
Pentru poziția de asistent, vei asigura asistență pentru aspectele operaționale legate de protecția persoanelor, a bunurilor sau informațiilor sensibile și clasificate.
Atât persoanele care vor ocupa funcția de ofițeri cât și cele de asistenți vor trebui să îndeplinească atribuții prin rotație înafara orelor de program, în funcție de cerințele specifice ale diferitelor instituții, cât și obligații de disponibilitate.
Având în vedere că diversitatea culturală și promovarea șanselor egale se numără printre principiile fundamentale ale UE. De aceea, Oficiul European pentru Selecția Personalului se străduiește să le ofere egalitate de șanse, de tratament și de acces tuturor candidaților.

Îndepliniți toate condițiile?
✔️Trebuie să fiți cetățean al UE și să cunoașteți cel puțin două limbi oficiale ale UE, dintre care una trebuie să fie engleza sau franceza.
✔️Pentru a putea participa la procedura de selecție a responsabililor de securitate, aveți nevoie de o diplomă de absolvire a studiilor universitare cu durata de cel puțin 4 ani, urmați de cel puțin 6 ani de experiență profesională în domeniul securității relevantă pentru natura atribuțiilor sau de o diplomă de absolvire a studiilor universitare cu durata de cel puțin 3 ani, urmați de cel puțin 7 ani de experiență profesională relevantă. Vă puteți depune candidatura și dacă beneficiați de o formare profesională echivalentă atestată printr-o diplomă sau printr-un certificat eliberat de o instituție de învățământ superior sau de o instituție publică, cum ar fi o academie de poliție, militară sau de informații, urmată de cel puțin 7 ani de experiență profesională relevantă.
✔️Postul de asistent necesită o diplomă de studii postliceale relevantă pentru natura atribuțiilor sau o formare profesională echivalentă cu nivelul 5 din Cadrul european al calificărilor, urmată de cel puțin 3 ani de experiență profesională relevantă. Puteți candida și dacă aveți diplomă de bacalaureat (care vă dă acces la studii postliceale) sau dacă ați urmat cursuri de formare profesională (care să echivaleze cu nivelul 4 din Cadrul european al calificărilor), iar apoi ați dobândit cel puțin 6 ani de experiență profesională relevantă.
Pentru detalii vă rugăm accesați⬇️⬇️⬇️:
http://bit.ly/PosturiSecurit

  1. Nu există încă păreri pentru acest articol