Oportunitate de stagii plătite la Autoritatea Europeană pentru Siguranța Alimentară (EFSA)

Aveți posibilitatea de a câștiga experiență la nivel internațional într-o organizație europeana și totodata de a înțelege și a cunoaște rolul și activitatea EFSA.

 

Stagiile la Autoritatea Europeană pentru Siguranță Alimentară vor permite celor care aplică sa-și pună în practică cunoștințele dobândite pe parcursul studiilor universitare sau carierei profesionale în domeniile științei, comunicării sau al administrației.

Stagiile se adresează cetățenilor statelor membre UE din Spațiul Economic European/Asociația Europeană a Liberului Schimb, precum și celor din țările care beneficiază de strategia de preaderare. Cei care aplică trebuie să fi încheiat primul ciclu de învățământ superior sau să dețină o diplomă de nivel universitar până la data depunerii aplicației. De asemenea, aceștia trebuie să cunoască bine limba engleză (cel puțin nivelul B2 conform Cadrului european de referință pentru limbi străine – CEFR);

Stagiile oferite pot avea o durată de minimum de 5 luni până la maximum 12 luni;

Stagiarii vor primi lunar o suma de 1.115 euro;

Solicitanții sunt rugați să citească cu atenție Decizia Directorului Executiv al EFSA cu privire la schemele de stagii și vizite de studiu ale EFSA.

Termen de înscriere: 31 iulie 2016, ora 00:00 CET

Detaliihttp://careers.efsa.europa.eu/youngprofessionals/jobs/efsa-traineeships-call-2016-18

  1. Nu există încă păreri pentru acest articol