Opiniile voastre sunt importante pentru noi!

Vă rugăm să completaţi Chestionarele postate pe site, în partea dreaptă, pentru a evalua câteva dintre activităţile pe teme europene organizate de Centrul Europe Direct Maramureş: SITE, Jurnal CDIMM, Buletinul informativ electronic, Nevoile de informare pe teme europene.

Centrul Europe Direct Maramureş se află în al 3-lea an de funcţionare, printr-un proiect implementat de Fundaţia CDIMM Maramureş, cu finanţare europeană de 48,7% şi contribuţie proprie de 51,3%.

În fiecare an colectăm opiniile exprimate privind activităţile pe care le derulăm în judeţul Maramureş pentru a aduce informaţia europeană la nivel local.

În urma evaluării impactului acestor acţiuni, la începutul fiecărui nou an de activitate, facem modificări şi adaptări ale modului de organizare pentru îmbunătăţirea calităţii acţiunilor centrului şi pentru a veni în întâmpinarea nevoilor de informare ale maramureşenilor.

Astfel, la sugestiile dumneazoastră, am schimbat structura site-ului, am modificat Buletinul electronic şi am introdus schimbări în organizarea evenimentelor.

Părerea dumneavoastră contează! Completaţi chestionarele ONLINE, din partea dreaptă a paginii principale a site-ului nostru!
Mulţumim!

  1. Nu există încă păreri pentru acest articol