Fă-ți vocea auzită

✍️👥Poți fi parte în procesul legislativ de adoptare a unei noi legislații europene legată de climă, în contextul implementării Pactului verde (ecologic) european! Acesta stabilește modul în care Europa va deveni primul continent neutru din punct de vedere climatic până în 2050. 🌍🌱♻️🐋
Urmează acest link 👉https://bit.ly/PactClimaticCons
🙋‍♀️🙋‍♂️🤝Pe lângă politicile și reglementările guvernamentale, un rol important revine cetățenilor, comunităților și organizațiilor din toate sectoarele societății și economiei noastre. În acest scop, ca parte a Pactului verde, Comisia va lansa Pactul climatic european în scopul de a oferi cetățenilor și părților interesate din toate segmentele societății o voce și un rol în conceperea noilor acțiuni în domeniul climei, în partajarea informațiilor, în lansarea de activități de masă și prezentarea de soluții pe care alte părți să le poată adopta.
💬Contribuțiile primite în cursul acestei consultări vor fi utilizate pentru a contura pactul înainte de lansarea sa în cadrul conferinței ONU privind schimbările climatice (COP26), care va avea loc la Glasgow în luna noiembrie 2020.
Toți cetățenii și toate organizațiile pot contribui la această consultare. Comisia dorește să colecteze contribuții de la o gamă largă de părți interesate, de la autorități naționale, regionale și locale la întreprinderi, sindicate, organizații ale societății civile, organizații educaționale, grupuri reprezentând interesele consumatorilor, organizații de cercetare și inovare, precum și de la cetățeni, inclusiv tineri.
📅Termen pentru consultări: 27 mai 2020. Pentru participarea la această consultare publică în calitate de persoană fizică este nevoie de un nume de utilizator pentru platformele UE (EU login).
Durata necesară parcurgerii chestionarului: aproximativ 25 de minute.

  1. Nu există încă păreri pentru acest articol