Dezbatere regională pentru jurnaliştii din Transilvania de Nord

Centrul Europe Direct Maramureș vă transmite invitația de a participa la Dezbaterea regională “Agenda Cetățenilor și Alegerile europarlamentare 2014”, care va avea loc în 14 septembrie 2013, la Cluj-Napoca. Evenimentul este organizat de Centrele Europe Direct Bistrița, Maramureș și Transilvania de Nord, în cadrul proiectului Europe Direct cofinanţat de Comisia Europeană.

INVITAȚI speciali: dna Renate Weber, europarlamentar și dl Luca Niculescu, redactor șef RFI Romania, alături de moderatorul Ciprian Aron, jurnalist Transilvania Live TV.

La dezbatere sunt invitați să participe: jurnaliști profesioniști, blogeri, studenți la jurnalism, precum și specialiști în comunicare și relații mass-media și tineri interesați să urmeze o carieră în domeniu, din județele Transilvaniei de Nord: Bistrița, Bihor, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj.
Înscrierile se vor face în ordinea „primul venit, primul servit”, în limita celor 40 de locuri disponibile.

Pentru județul Maramureș sunt alocate 12 locuri.

Termen de înscriere: 10 septembrie 2013.

Centrul Europe Direct Maramureș asigură GRATUIT transportul cu microbuzul, pentru maxim 15 participanți (inclusiv reprezentanții centrului).
În atașament găsiți Invitația de participare, Agenda evenimentului și Formularul de înscriere.

Așteptăm să trimiteți Formularele de înscriere până pe 10 septembrie, la adresa: marga@cdimm.org

Sperăm ca dezbaterea să suscite interesul dumneavoastră și județul Maramureș să fie reprezentat cu profesionalism la acest eveniment organizat la nivelul Regiunii de NV.

invitatie dezbatere_ED Maramures_14 septembrie

Agenda_ziaristi Transilvania_sept2013

Formular inscriere_Maramures

  1. Nu există încă păreri pentru acest articol