Cultura Europei aproape de tine

☀️Vara este perioada pentru visare și relaxare – și realizarea de noi descoperiri! Anul acesta profită de oportunitatea de a explora bogăția și diversitatea patrimoniului și moștenirii culturale europene – aproape de tine!

📸Explorează cultura aproape de tine! 🗺

Comisia Europeană a lansat „Cultura Europei — aproape de tine”, o campanie pe platformele de comunicare socială axată pe turismul cultural durabil. Pe lângă siturile și inițiativele culturale din întreaga Europă, această campanie va promova redescoperirea numeroaselor comori ale Europei — atât cele naturale, cât și cele culturale.
Pandemia de coronavirus a avut un impact major, nu numai asupra sănătății și bunăstării europenilor, ci și asupra sectorului turismului din UE. În acest context, cultura și patrimoniul bogat și variat din Europa joacă un rol semnificativ, întrucât turismul cultural reprezintă aproximativ 40 % din turismul din UE.
Comisia Europeană a prezentat în data de 13 mai un Plan de redresare pentru sectorul de turism. Vezi mai multe informații aici:👉 https://bit.ly/MasuriTurism
Tot în sprijinul relansării turismului, Comisia a lansat recent Re-open EU, o platformă web dedicată, cu o hartă interactivă dezvoltată de Centrul Comun de Cercetare (JRC), pentru a-i ajuta pe oameni să își planifice călătoriile și vacanțele în timpul verii și ulterior
👉https://reopen.europa.eu/en/

  1. Nu există încă păreri pentru acest articol