Consultare publică

📢A fost lansată 𝒄𝒐𝒏𝒔𝒖𝒍𝒕𝒂𝒓𝒆𝒂 𝒑𝒖𝒃𝒍𝒊𝒄𝒂̆ 𝒍𝒆𝒈𝒂𝒕𝒂̆ 𝒅𝒆 𝒅𝒆𝒄𝒂𝒓𝒃𝒐𝒏𝒊𝒛𝒂𝒓𝒆𝒂 𝒑𝒊𝒆𝒕̦𝒆𝒊 𝒈𝒂𝒛𝒆𝒍𝒐𝒓 𝒏𝒂𝒕𝒖𝒓𝒂𝒍𝒆 𝒔̦𝒊 𝒂 𝒉𝒊𝒅𝒓𝒐𝒈𝒆𝒏𝒖𝒍𝒖𝒊, deschisă până pe 18 iunie!
💬Comisia pregătește o reexaminare și o revizuire a Directivei privind gazele naturale și a Regulamentului privind gazele naturale pentru a asigura contribuția cadrului pieței gazelor la realizarea obiectivelor mai ambițioase de reducere a emisiilor de gaze cu efect de seră (GES) stabilite de Pactul verde european și de Planul privind obiectivul climatic pentru 2030, precum și pentru a pune în aplicare măsurile propuse de strategiile pentru integrarea sistemului energetic și utilizarea hidrogenului.
Obiectivul acestei consultări este de a obține opiniile părților interesate cu privire la modul în care ar trebui revizuite Directiva privind gazele naturale și Regulamentul privind gazele naturale pentru a facilita utilizarea gazelor din surse regenerabile și cu emisii scăzute de carbon și responsabilizarea consumatorilor, asigurând în același timp o piață internă a gazelor integrată, lichidă și interoperabilă la nivelul UE.
În prima etapă, consultarea este publicată în limba engleză. Traducerile în alte limbi ale UE vor fi disponibile într-o etapă ulterioară.
  1. Nu există încă păreri pentru acest articol