Conferința “Regaining Europe”

Avem o conferință pentru tine, și anume conferința “Regaining Europe – The Role of Youth Work in Supporting European Cohesion”
Conferința are ca obiectiv organizarea de dezbateri și analize asupra situației curente din Europa, în special după BREXIT, și despre cum politicile și activitățile de tineret pot fi influențate în acest context.

Sunt invitaţi să participe lucrători și lideri de tineret, formatori, cercetători și reprezentanți ai instituțiilor implicați în activități sau proiecte de tineret.

Criterii de selecţie:
– capacitate de comunicare, informare şi formare;
– motivaţie personală și profesională;
– experienţa de formator;
– distribuţie geografică;
– abilităţi lingvistice;
– asumarea depunerii unui proiect Erasmus+ la unul din termenele limită din anul 2019 (clauză contractuală pentru participanții selectați);
– prioritate în selecție vor avea aplicanții care nu au mai beneficiat de finanțare TCA în perioada iunie 2016-prezent

Data limită pentru înscrierea online este: 12 februarie 2019

Condiții de participare:
a. Numărul maxim de participanți din România: 3
b. Preselecția națională se realizează de către ANPCDEFP.
c. Selecția finală la nivel european se realizează de către Agenția Națională din Germania.

NOTĂ:
1. Costurile de participare vor fi distribuite după cum urmează: costurile de transport vor fi acoperite de către ANPCDEFP pe bază de contract, în limita a 500 de euro, iar cele legate de subzistență (cazare și masă) de către organizatori.
2. Candidații selectați trebuie să-și avanseze sumele necesare acoperirii costurilor de transport până la locul de desfășurare a cursului, utilizând cel mai ieftin mijloc de transport: bilet de avion (clasă economic, low-cost), bilet de tren (clasa a II-a), autocar etc. Aceste costuri vor fi rambursate de ANPCDEFP în proporție de 95%.
3. Un procent de 5% din costurile de transport va fi perceput ca fiind cofinanţarea participantului la curs (și el va fi reținut din cheltuielile de transport, la decont).
4. Agenția Națională din Germania va asigura costurile privind cazarea, masa participanților și costurile aferente programului de activități.

Informații detaliate referitoare la această conferință se pot accesa aici : http://bit.ly/EUCohesionConference

Înscrierea se face prin completarea unui formular găsit la următorul link : http://bit.ly/formularconferinta, și transmiterea lui la adresa de e-mail: nicusor.ciobanu@anpcdefp.ro, subject Conferinta Regaining Europe, Germania.

Sursa: http://bit.ly/2RNsig0

  1. Nu există încă păreri pentru acest articol