Concursul European pentru Inovarea Socială

Tema anului 2020 pentru Concursul European pentru Inovarea Socială este schimbarea de comportamente pentru a genera o industrie a modei sustenabilă. 👗👔🥿👟
💡💚♻️Competiția din acest an, re-imaginarea modei, așteaptă idei și propuneri de proiecte care au ca obiectiv îmbunătățirea impactului social și asupra mediului pe care îl are piața modei din Europa, prin dezvoltarea de noi produse, servicii și procese, sau modele de afaceri inovative.
Scopul inovărilor trebuie să fie de a reduce amprenta globală asupra mediului și îmbunătățirea impactului societal al industriei modei, de a deveni mai accesibilă și echitabilă și de a schimba comportamentele într-o manieră sustenabilă. Soluțiile propuse trebuie să fie menite a genera impact, să urmărească durabilitatea și să poate fi scalate și replicate, ulterior concursului, la nivel local, național sau european.
ℹ️Concursul European pentru Inovarea Socială este o competiție desfășurată de către Comisia Europeană adresată tuturor statelor membre UE și țările partenere ale programului Orizont 2020. Competiția se organizează în memoria lui Diogo Vasconcelos și vine să genereze soluții la probleme curente care ne afectează societatea.
➡️Citește mai multe despre această competiție aici: http://bit.ly/EUSIC2020

  1. Nu există încă păreri pentru acest articol