Concursul ”Lider European”, prezentat la Seminarul Liceal Teologic Ortodox ”Sf. Iosif Ioan Mărturisitorul” Baia Mare

Seminarul Liceal Teologic Ortodox ”Sf. Iosif Ioan Mărturisitorul” Baia Mare a găzduit a doua vizită din Maramureș a echipei de la ”Europa casa noastră”, pe 9 iunie 2015. Liceenii au primit cu interes informațiile despre Concursul ”Lider European” și despre temele pe care le pot în proiectele care pot fi înscrise în concurs.

Centrul Europe Direct Maramureș și-a prezentat activitățile și aici și a discutat cu tinerii despre evenimentele organizate de Ziua Europei, la care implicarea activă, creativă și artistică a ”seminariștilor” băimăreni este deja o tradiție. Și la Seminarul teologic Baia Mare, Centrul Europe Direct Maramureș a înmânat participanților mai multe materiale informative despre Uniunea Europeană. La finalul întâlnirii, tinerii au fost invitați la un exercițiu pe grupuri, în cadrul căruia elevii au propus idei de proiecte care să rezolve o problemă în comunitate, proiecte posibile pe care le pot înscrie în Concursul ”Lider European”.

Mai multe informații despre Concursul ”Liber European”: http://www.europacasanoastra.ro/categorii/activitati-clasele-ix-xii

  1. Nu există încă păreri pentru acest articol