Concurs foto “Europa în regiunea mea”

Direcția Generală Politică Regională și Urbană a Comisiei Europene vă invită să participați la concursul de fotografie „Europa în regiunea mea”, pentru a prezenta proiectele cu finanțare UE din întreaga Europă.

Descoperiți proiecte finanțate de UE, faceți cele mai bune fotografii și trimiteți-le! 
Faceți două fotografii: prima să ilustreze proiectul, iar a doua să arate panoul de informare privind finanțarea acordată de UE. Fiți creativ! Încărcați ambele fotografii pe Platforma concursului.

Condiții de participare: vârsta, peste 18 ani; rezident într-unul din statele membre UE sau statele candidate (Albania, Bosnia și Herțegovina, Fosta Republică Iugoslavă a Macedoniei, Kosovo, Muntenegru, Serbia și Turcia); prezintă fotografii ale unor proiecte finanțate de UE!

Puteți trimite câte perechi de fotografii doriți, una care prezintă proiectul, iar cea de a doua reprezentând panoul care prezintă informații privind finanțarea europeană. Fiți creativi!

Treizeci de fotografii câștigătoare vor face parte dintr-o expoziție de fotografie care va călători în Europa și va fi promovată pe website-ul Comisiei Europene și pe canalele de social media.

Termen limită: 31 august 2018, 23:59

Extras din Regulament

  • Sunt permise colajele – fotografii sub formă de colecție ale unui proiect finanțat de UE – reprezentând două sau mai multe imagini de sine stătătoare alăturate într-un mod interesant.
  • Imaginile compuse nu sunt acceptate: imaginile compuse conțin imagini separate combinate într-una singură, schimbând astfel sensul fotografiei originale.
  • Fotografia poate fi editată și pot fi aplicate filtre. Sunt acceptate fotografii realizate utilizând diverse metode (de exemplu, timp lung de expunere, suprapunere) și efecte incorporate ale aparatului de fotografiat.
  • Sunt respinse fotografiile ofensatoare, defăimătoare sau obscene ori cele care dezvăluie informații personale care nu sunt necesare.
  • Imaginile cu filigran de drept de autor și prevăzute cu text vor fi respinse; totuși, sunt acceptate fotografiile în care apare numai data sau titlul.
  1. Nu există încă păreri pentru acest articol