Centrul Europe Direct Maramureș lansează CONCURSUL de desen ”EU trăiesc sănătos”

Chalk drawing of a map of Europe (01/01/2007)Centrul Europe Direct Maramureș din cadrul Fundației CDIMM Maramureș vă invită să participați la Concursul de desen „EU trăiesc sănătos”, dedicat copiilor și elevilor din județul Maramureș.

Concursul are ca obiective promovarea unui stil de viață sănătos, dezvoltarea creativității și simțului artistic, precum și stimularea spiritului competițional în rândul copiilor și elevilor.

Perioada de transmitere a lucrărilor: 25 aprilie – 5 mai 2014. Premierea: Vineri, 09 mai 2014 – Ziua Europei

Invitație: Centrul Europe Direct Maramures_concurs desen_aprilie 2014

Formular de participare: Formular_participare_Concurs Desen 2014

Detalii:

Grup țintă – copii și elevi din județul Maramureș:

I. Copii de grădiniță;

II. Elevi din ciclul primar;

III. Elevi din ciclul gimnazial;

IV. Elevi din ciclul liceal.

Regulament. Participanții la concurs vor realiza un desen sau pictură:

– format A4 (grădiniță și ciclul primar)

format A3 (ciclul gimnazial și liceal)

– tema: Alimentație sănătoasă; Activități sportive; Activități sociale și voluntariat, Viață de familie armonioasă; Mediu curat; Protejarea resurselor etc.

– conținutul desenului/picturii: creație originală.

– mesajele pot fi în limba română + alte limbi oficiale ale UE (mesajul în limba română este obligatoriu).

– lucrările pot fi realizate și în echipă: echipele vor fi formate din maxim 2 copii/elevi și maxim 1 coordonator din partea grădiniței/școlii/liceului.
– pe fiecare desen/pictură vor fi menționate lizibil, datele realizatorilor: numele și prenumele, vârsta (copii de grădiniță) / clasa (elevi) și unitatea de învățământ.

Desenele/Picturile vor fi predate în original la sediul Centrului Europe Direct Maramureș și în plus, vor fi transmise și în fișier digital (jpg) nu mai mare de 4 MB, însoțite de Formularul de participare completat.

Termenul limită de transmitere a lucrărilor (original și electronic): 5 mai 2014.

Lucrările înscrise în concurs vor fi postate pe 6 mai 2014, pe Website-ul Centrului: http://europedirect.cdimm.org/ și pe Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/EuropeDirectMaramures și vor putea fi votate până pe 7 mai 2014, ora 17:00.

Premii și diplome vor fi acordate pentru lucrările selectate de organizatori, cât și pentru desenele/picturile care au primit cele mai multe Like-uri pe Facebook, la toate secțiunile: grădiniță; ciclul primar; ciclul gimnazial; ciclul liceal. Toți tinerii înscriși în concurs și profesorii coordonatori vor primi diplome de participare.

Expoziția cu lucrările înscrise în concurs și festivitatea de premiere vor avea loc de Ziua Europei – 9 mai 2014, în cadrul Conferinței ”ÎmprEUnă în EuROpa – Unitatea și diversitatea stilului de viață european”, organizată de Centrul Europe Direct Maramureș.

Vă aşteptăm să ne transmiteți desenul/pictura realizată de echipa dumneavoastră, în format original și electronic (jpg – max 4MB), împreună cu Formularul de participare atașat, până luni, 5 mai 2014, la sediul Centrului Europe Direct Maramureș.

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să ne contactaţi la:

Centrul Europe Direct Maramureş – Fundaţia CDIMM MaramurEş

Bd. Traian 9-16, 430211 Baia Mare

Tel/Fax: 0262.224.870, 222.409, 221.380

Email: europedirect@cdimm.org, marga@cdimm.org

Web: www.europedirect.cdimm.org

Facebook: https://www.facebook.com/EuropeDirectMaramures

1 Response la “Centrul Europe Direct Maramureș lansează CONCURSUL de desen ”EU trăiesc sănătos””


  1. Conferinţa ”ÎmprEUnă în EuROpa – Unitatea și diversitatea stilului de viață european” – Ziua Europei, 9 mai 2014 at Centrul Europe Direct Maramures