Programul ”Bursele Europene: Jurnaliști în dialog 2018” – Termen înscriere, 27 aprilie

Ziariștii din presa locală și regională – presă scrisă, online, radio, TV, precum și bloggerii și jurnaliștii independenți se pot înscrie, până în 27 aprilie, în programul „Bursele Europene: Jurnaliști în dialog” pentru a afla mai multe despre modul în care Uniunea Europeană influențează viața comunității locale în care își desfășoară activitatea.

Proiectul, organizat de Reprezentanța Comisiei Europene în România și Freedom House România (FHR), include seminare pentru jurnaliști și bloggeri, ce vor avea loc în lunile următoare. Alături de Angela Cristea, șeful Reprezentanței Comisiei Europene, și de alți vorbitori cu expertiză în domeniu, vor fi dezbătute temele europene ale momentului și evoluțiile politice, economice și de securitate regionale.

Pentru participarea la selecție, participanții trebuie să trimit CV-ul și un articol, analiză, reportaj ori material publicat în mediul tipărit, audio-video sau online, în care este abordată tematica europeană, datând din 2017 sau 2018. Acestea se trimit la adresa:  bejd@freedomhouse.ro, cu copie la madalina.chirita@freedomhouse.ro, până cel târziu în data de 27 aprilie 2018.

Cei mai activi participanți la seminarii vor beneficia de  o vizită de studii la Bruxelles.

  1. Nu există încă păreri pentru acest articol