Agenda digitală în comunitatea mea

Evenimentul s-a desfășurat online, la data de 24 FEBRUARIE 2021, ora 13:00, utilizând Platforma ZOOM. Durata evenimentului: 90 minute. Evenimentul a avut formatul unui Workshop (atelier de lucru) urmat de o dezbatere publică.
Obiectivele acțiunii:
    • Creşterea gradului de cunoaştere în rândul grupului țintă cu privire la prioritățile Comisiei Europene pentru perioada 2019 – 2024.
    • ”Agenda digitală” trebuie adusă mai aproape de cetățean, instrumentele digitale disponibile trebuie promovate și popularizate pentru a elimina reacția de respingere a acestora, mai ales în mediile mai depărtate de centrele urbane importante, acasă la cetățeni.

Temele puse în dezbatere sunt:
    • Platforme și Instrumente online pentru cetățeni
    • Securitatea cibernetică
    • Platforme și Instrumente de instruire online
La eveniment au fost invitați să participe funcționari din administrația publică locală, profesori, tineri din grupele de vârstă 15 – 25 ani și 26 – 35 ani, profesioniști, lideri de opinie și manageri, cetățeni interesați de facilitățile oferite de serviciile online. Au participat comunele Recea și Coroieni, jud. Maramureș.

Mulțumim tuturor participanților și speaker-ilor, funcționarilor publici, cadrelor didactice și elevilor care au participat la aceste evenimente!

  1. Nu există încă păreri pentru acest articol