Școala Altfel 2016 – În vizită la elevi de la Școala Gimnazială ”Octavian Goga” Baia Mare

Și în acest an, cu prilejul Săptămânii ”Școala Altfel 2016”, pe 19 aprilie, am mers în vizită la Școala Gimnazială ”Octavian Goga” din Baia Mare, la elevii clasei a IV-a, coordonați de dna învățătoare Elena Pustai Codreanu. De asemenea, au participat și câțiva elevi de clasa I, care s-au integrat imediat în atmosfera primitoare a colegior mai mari. Școlarii ne-au întâmpinat și de această dată cu bucurie, dat fiind că ne-am întâlnit în fiecare an pentru acțiuni educative și distractive. Și noi, echipa Centrului Europe Direct Maramureș, ne-am bucurat să fim din nou împreună și i-am lăudat remarcând cât au crescut și cât de mult au evoluat pe parcursul celor 4 ani. Album foto

După câteva exerciții de energizare, am desfășurat mai multe tipuri de exerciții de comunicare verbală și non-verbală, care să contribuie atât la consolidarea cunoștințelor, la dezvoltarea personală prin autocunoaștere și lucru în echipă, dar și la exersarea și dezvoltarea abilităților de comunicare în public. Fișele de lucru privind statele membe ale UE au fost foarte apreciate, urmând să intre în protofoliul activităților derulate în săptămâna ”Școala Altfel 2016”.

Cele 3 ore au trecut foarte rapid și am realizat încă o dată ce sarcină dificilă au profesorii, câtă răbdare și dedicație trebuie să aibă pentru a ajunge la mintea și sufletul elevilor.

  1. Nu există încă păreri pentru acest articol