Profesori maramureșeni – DIN NOU LA BRUXELLES!

Informații transmise de dl prof. Dan Șovan

Profesorul Dan Șovan de la Școala Gimnazială Nr. 1 Moisei, împreună cu profesorii Amalia Ardelean și Raluca Ghimbulut de la Școala Gimnazială ”Lucian Blaga” Baia Mare se numără printre fericiții câștigători ai campaniei ”Europa Casa Noastră” ediția 2013-2014, fiind recompensați cu o excursie la Bruxelles, în perioada 8-10 septembrie 2014.

În cadrul acestei  vizite ei au participat la o sesiune de traininguri organizată la sediul Comisiei Europene unde li s-au prezentat informații în direct de la reprezentanții Comisiei Europene despre: ce este și ce reprezintă Comisia Europeană pentru populația statelor membre, despre direcțiile de politică educațională, despre politica socială și agricolă, precum și despre strategia pe termen mediu și lung Europa 2020.

Nu în ultimul rând, cadrele didactice au avut ocazia de a vizita obiective turistice emblematice ale orașului Bruxelles cum ar fi: Atomium, Mini Europa, Piața centrală, Palatul regal.

Invităm și alți profesori din Maramureș să participe la proiecte educaționale pe teme europene.

Domnul profesor Dan Șovan cooperează de mai mulți ani și cu noi, Centrul Europe Direct Maramureș, implicând elevi din Moisei în activități interesante, culturale și educative.

  1. Nu există încă păreri pentru acest articol