Corina Crețu și Phil Hogan, în dialog cu cetățenii din Regiunea de NV, la Cluj-Napoca

Comisarii europeni Phil Hogan, responsabil pentru agricultură și dezvoltare rurală, și Corina Cretu, responsabil pentru politică regională, vă invită la un dialog cu tema “Un buget modern pentru o Uniune Europeană mai puternică”.
Dezbaterea va avea loc la Facultatea de Studii Europene Cluj-Napoca, sala Jean Monnet, în data de 14 septembrie, începând cu ora 10.00. Dacă vreți să participați la dialog, sunteți rugați să completați formularul de înscriere online, până cel târziu în data de 13 septembrie 2018, ora 18.00: http://bit.ly/CD-Cluj-Napoca.

Puteți participa la eveniment și online, prin intermediul rețelelor sociale Facebook și Twitter, folosind #EUdialogues și #FutureOfEurope.

Evenimentul va fi deschis presei și transmis în direct. Participarea la acest eveniment presupune acordul de a fi filmat/ă și fotografiat/ă. Din motive de securitate, accesul în sală se va face între orele 9.00 și 9.45, în limita locurilor disponibile, și va fi permis, în primul rând, participanților deja înregistrați.

  1. Nu există încă păreri pentru acest articol