Campania "Vrem aer curat în Baia Mare", Ediţia a III-a. 15 aprilie 2010, zona Casei Tineretului din Baia Mare, ora 13.00

Centrul Europe Direct Maramureş organizează acţiunea de plantare de arbori şi arbuşti pentru al 3-lea an consecutiv, în cooperare cu Consiliile Locale pentru Copii şi Tineri şi Primăria Baia Mare. Ca şi în anii anteriori, dorim să fie o acţiune de amploare, care să implice copii şi tineri din cât mai multe şcoli şi licee din oraşul nostru.
Centrul Europe Direct Maramures_Invitatie Plantare 2010
Formular_participare_Plantare 2010


În anul 2008, campania s-a derulat în zona Casei Tineretului şi am plantat în jur de 15 copăcei, iar la chemarea noastră au răspuns 100 de participanţi. În anul 2009, acţiunea noastră a avut un mai mare impact educativ şi social, şi a contribuit efectiv la protecţia mediului prin plantarea a în jur de 70 de arbori şi arbuşti în zona ASSOC Baia Mare. Cei 200 de participanţi, tineri şi copii din CLCT şi coordonatorii lor din Primăria Baia Mare, elevi şi profesori din şcoli şi licee băimărene, precum şi tinerii asistaţi de la ASSOC, au avut prilejul de a se întâlni şi de a lucra împreună nu numai pentru plantare, dar şi pentru curăţirea zonei. În acest an, pe lângă cei peste 20 de arbori şi arbuşti primiţi de la Primăria Baia Mare, am pregătit diplome de participare, fluturaşi de informare pe teme de mediu şi vom împărţi celor prezenţi obiecte promoţionale şi dulciuri. Cu ocazia Zilei de 9 mai 2010 – Ziua Europei, vom organiza la Primăria Baia Mare şi Prefectura Maramureş şi expoziţii cu fotografii de la acţiunea noastră ecologistă. În aceste expoziţii vom expune fotografii şi de la alte acţiuni ecologiste, de aceea, îi invităm pe toţi cei care au organizat astfel de activităţi sa ne transmită prin email, fotografii de la acţiunile proprii organizate pe teme de protecţie a mediului sau de la acţiuni pe teme europene.
Mulţumim pentru sprijin şi invităm şcolile şi liceele băimărene să participe la acţiunea ecologistă prin care dorim să facem ceva concret pentru a trăi într-un mediu mai curat, dar şi să fim un exemplu pentru alţi cetăţeni de a se implica în astfel de activităţi şi să arătăm că ne pasă!

Vă invităm să completaţi Formularul de participare şi să ni-l transmiteţi prin email sau fax, până pe 14 aprilie 2010. Formular_participare_Plantare 2010
Pentru informaţii suplimentare, aşteptăm să ne contactaţi la:
Centrul Europe Direct Maramureş
Bd. Traian 9-16, 430211 Baia Mare
Tel/Fax: 0262.224.870, 222.409, 221.380
Email: europedirect@cdimm.org
Web:
www.europedirect.cdimm.org

  1. Nu există încă păreri pentru acest articol