Ziua Europei la Colegiul Tehnic ”C. D. Neniţescu” Baia Mare

Elevi de la Colegiul Tehnic ”C.D. Nenițescu” au sărbătorit Ziua Europei pe 11 mai 2011, împreună cu colegii lor din cele 3 echipe care i-au reprezentat cu succes la Concursul ”Să protejăm patrimoniul european” organizat pe 9 mai, de Centrul Europe Direct Maramureș.
Galerie FOTO:
http://europedirect.cdimm.org/Nenitescu/album/index.html

Reprezentanții Europe Direct au discutat cu tinerii despre cum au decurs evenimentele dedicate Zilei Europei 2011 și despre realizările UE în favoarea cetățenilor europeni. De asemenea, Centrul Europe Direct Maramureș a organizat un stand de informare cu publicații europene și a distribuit participanților Agenda Europa 2011-2012 și obiecte promoționale.

Cei 6 componenți ai echipelor au prezentat și colegilor lucrările pregătite pentru concurs, prilej cu care au fost felicitați deoarece toate echipele au obținut premii:

1. Echipa alcătuită din Gabriela Avram și Susana Șerban a prezentat Belgia și au ocupat Locul I din partea Publicului.

2. Echipa compusă din Fărcaș Norbert și Dorin Rohian a prezentat Proiectul Comenius în care este implicată școala și au obținut 2 premii: Premiul II din partea Juriului și Premiul III din partea Publicului.

3. Echipa alcătuită din Mihai Meschian și Vlad Zăgrean a prezentat obiective de interes din Luxembourg și au câștigat Locul II din partea  Publicului.


  1. Nu există încă păreri pentru acest articol