O nouă secțiune pe site: Presa MM

Centrul Europe Direct Maramureș vă informează despre noua secțiune pe websiteul http://europedirect.cdimm.org/, dedicată actualității europene reflectată în Presa locală din Maramureș.
Secțiunea PRESA MM poate fi selectată de pe pagina principală a website-ului, în partea dreaptă a benzii de meniu: http://europedirect.cdimm.org/presa-mm

În fiecare lună vă prezentăm o selecție de articole care abordează subiecte europene de actualitate, apărute în presa scrisă și on-line din județul Maramureș.

De asemenea, pe această pagină postăm linkuri către mass-media locală cu care am încheiat acord de parteneriat și/sau cu care colaborăm frecvent în reflectarea activităților Centrului Europe Direct Maramureș (suntem deschiși și altor colaborări).

Vă mai informăm că acum ne puteți transmite mesaje telefonice (cu solicitările voastre pe teme europene) oricând, deoarece unul dintre numerele noastre de telefon – 0262.221.380 este conectat la robot, iar acesta vă informează și despre alte servicii Europe Direct puse la dispoziția cetățenilor de Uniunea Europeană.

Pentru informații europene, ne puteți vizita la sediul nostru și ne puteți telefona zilnic, între orele 9.00-16.00.
Ne intâlnim și pe Facebook (desigur, așteptăm Like-uri și comentarii): http://www.facebook.com/EuropeDirectMaramures
Urmăriți-ne și pe Twitter: https://twitter.com/EuropeDirectMM

  1. Nu există încă păreri pentru acest articol