Campania ecologistă ”Să trăim ECO” – Ediția a II-a

Centrul Europe Direct Maramures va invită să participați la Campania ”Să trăim ECO” 2012 – Ediția a II-a, care se va desfășura joi, 5 aprilie 2012, începând cu ora 12.30. Invităm elevii și profesorii de la școlile și liceele din Baia Mare să participe la inițiativa noastră și să completeze Formularul de participare, până pe 3 aprilie 2012.
Numărul de participanți este limitat la 150
.

In cadrul acestei acțiuni vom efectua o vizită la stația de tratare a apei Baia Mare și vom ecologiza o zonă stabilită de comun acord cu Primăria Baia Mare.

Centrul Europe Direct Maramures_Invitatie Campanie ECO 2012

Formular_participare_Campanie ECO 2012

Campania ecologistă este organizată în cooperare cu Primăria Baia Mare și cu societățile locale Urbis SA și Vital SA, cărora le mulțumim pentru sprijinul acordat și în acest an.
Primăia Baia Mare ne sprijină în stabilirea zonei de ecologizat și în relația cu cele 2 societăți comerciale de interes public. Urbis SA ne va pune la dispoziție, gratuit, 2 autobuze pentru transportul participanților. Vital SA ne sprijină în organizarea vizitei la Stația de tratare a apei Baia Mare.

Ca in fiecare dintre cei 4 ani în care am derulat acțiuni ecologiste, vor fi alături de noi și Consiliile Locale ale Tinerilor și Copiilor Baia Mare, coordonate de Dan Onoriu, Primăria Baia Mare.

Pentru alte informații, așteptăm să ne contactați.

  1. Nu există încă păreri pentru acest articol