Apel pentru Internship-uri plătite la Agenția pentru Drepturi Fundamentale a UE

Agenția pentru Drepturi Fundamentale a UE cu sediul la Viena, pune la dispoziția tinerilor un program de intrenship plătit cu durata de 1 an, începând cu 1 septembrie 2015. Oferta se adresează în principal tinerilor absolvenți de studii universitare din state membre ale UE, din țări candidate sau posibil candidate la UE.

Unul din obiectivele programului este de a-i familiariza pe interni cu activitățile desfășurate de Agenție pentru a asigura respectarea drepturilor omului peste tot în UE. Agenția asigură de asemenea și un post de internship plătit pentru candidați de etnie romă.

Aplicanții trebuie să fie absolvenți de studii superioare cu diplomă. Pentru postul de Roma internship, candidații pot fi și absolvenți de ciclu secundar cu diplomă plus să aibă experiență profesională de cel puțin 2 ani.

Grantul lunar va fi de 1000 Euro (net). Internii care au domiciliul la o distanță mai mare de 50 Km de Viena, vor putea solicita rambursarea cheltuielilor de călătorie.

Termenul de depunere a aplicațiilor: 2 martie 2015.

Detalii pentru Programul de Internshiphttp://fra.europa.eu/en/vacancy/2015/internship-programme-september-2015-august-2016

Detalii pentru Roma Internship: http://fra.europa.eu/en/about-fra/recruitment/roma-internship

  1. Nu există încă păreri pentru acest articol